donderdag 24 juni 2010

Hallo weer blogvolgers,
ik heb toch een vraagje, zouden jullie als je gekeken hebt ook een berichtje achter willen laten, dan kom ik ook eens ff op jullie blog koekeloeren want ik leer graag.
Vandaag dan toch weer de theepot en of deze naar een challenge gaat weet ik nog niet want ik heb geen tijd om te zoeken omdat ik nu echt op de dag moet slapen en er blijft omdat ik veel slaap niet echt veel tijd over helaas.
Deze theepot ging me iets makkelijker af omdat ik van de vorige wist waar ik de fout was ingegaan. Nog ben ik bezig om een makkelijkere template te maken zodat hij door meer mensen te maken is, nu haal ik nog allerlei foefjes uit en dat moet er nog uit.
Ook deze theepot heeft zoals je kunt zien een theezakje "in" de pot.
Het boeketje is een op bloemisten stijl gemaakt boeketje want ook die opleiding heb ik ooit nog eens gedaan, tja ........
Oke, het kant heb ik gedeeltelijk ingekleurd met mijn copics en uiteraard zijn de bloemen en het Hanglar meisje dat ook.
Deze keer heb ik geen pareltjes gebruikt als randjes, maar hotfix rhinestuds.
Het papier is van Magnolia en het blijft wel heel lief papier in welke kleur ook. 
Nou, ik heb mijn best weer gedaan en hoop dat jullie mij gaan voorzien van commentaar.

Als het vannacht rustig blijft op mijn werk zal ik eens gaan brainstormen over wat het volgende gaat worden.
Groetjes en tot de volgende keer,

Mary  

Op verzoek van Arjette heb ik mijn lettertype wat groter gemaakt, ik dacht dat het eerst aan de kleur lag want ook petra had er al eens wat van gezegd, dus sorry.
Arjette, de gebruikte kleuren van het Hanglar meisje en de bloemen, parels, kant etc zijn: Y11, Y13, Y15, YR14, E09, E50, E51, E52, E59,  R21, BG000 en W2

4 opmerkingen:

 1. Hij is ongewoon leuk!!!!
  Supermooie kleuren heb je gebruikt,en ook zulk mooi papier, mooie bloemetjes, ja volgers heb ik ook weinig en de mensen waar ik zovaak reageer komen ook nooit eens langs, ja je moet al giga candy's weg gaan geven om volgers te krijgen en daar ga ik niet aan beginnen natuurlijk!
  Maar ik zie het ook als een leuke manier om je eigen creaties te bewaren hoor, gewoon leuk, en sommige zijn gelukkig heel trouw!!

  Rustige nacht en brainstorm ze maar lekker!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo MAry,
  je theepot ziet er weer chique uit, mooie kleurcombinatie en goed ingekleurd.
  groet Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,

  wat ziet dat er onwijs mooi uit zeg!!! Prachtige kleuren zo bij elkaar!! Ik wacht nog tot de hobbywinkel hier in de buurt het Magnolia papier allemaal weer binnen heeft want ik vind dat nieuwe allemaal zo mooi!!! Dan nog een paar stempels van de nieuwe collectie erbij en ik ben weer helemaal happy!!!
  Als je zin en tijd hebt kom dan maar eens kijken op mijn blog:
  http://arjettevdploeg.blogspot.com
  Ben nog niet zo lang met copics bezig hoor maar vind het wel onwijs leuk om te doen, spaar langzaam de kleuren bij elkaar en kan dus steeds beter de goeie kleuren erbij kiezen.
  Nou, fijn weekend en groetjes!!!

  Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, vergeet ik nog wat.... omdat ik net begin met copics vind ik het altijd heel prettig als mensen de kleuren van de stiften die ze gebruiken er bij zetten, is dat een idee??? En misschien dat je je lettertype wat groter kan maken want het is slecht te lezen.....

  doeg

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary