zondag 6 juni 2010

Eerst even een update!

Eerst maar eens wat neerzetten voor de volgers ,als jullie het tenminste nog bijgehouden hebben nu ik amper wat gepost heb.
Er is een heleboel gebeurd wat ik amper kan volgen omdat ik dit blog gemaakt heb omdat ik zo nu en dan iemand eens mijn kaartjes wilde laten zien.
Maar door andere blogs zag ik toch telkens weer dat het kleuren met copics echt wel mijn ding is.
Op de beurs in Zeist heb ik kennis gemaakt met Diny, Agitte en Nicole en deze dames zijn zo gedreven dat je er al snel door aangestoken word, ja de besmetting met copics werd daar compleet.
Het copic virus woedt sindsdien hier door het huis en blij dat ik ermee ben!
Zo heb ik 29 mei (met nog een twintigtal andere dames) een cursus/training gehad van Diny Sprakel, Agitte Huberts met de hulp van Annie en Dorathe en wat hebben we veel geleerd die dag.
Een hoeveelheid aan info waar je duizelig van wordt maar gelukkig kregen we ook een cursusboek mee zodat je thuis nog het een en ander na kan kijken en dat is ook wel nodig.
Het was een heerlijke, zeer goed verzorgde dag met genoeg aan eten en drinken en veel lachen en voor de dames die nog twijfelen om de cursus te gaan doen zeg ik ..........................doen!
Het is de moeite waard en je begrijpt echt veel meer van je copics.
De dag eindigde met het uitdelen van de certificaten en ik ben nu dus ook de gelukkige eigenaar van zo'n certificaat zoals de foto op de sidebar aangeeft en ik ben er trots op!

Ik kom nu snel weer met een kaartje, het wordt echt weer tijd,

groetjes,

Mary

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je certificaat!!Goed gedaan!
    Ik ben benieuwd naar je kaartje....tot snel dan maar ;).
    Fijne avond,Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary