zaterdag 23 november 2013

Een Kerst bewaar mapje

Hallo weer bloglezers,

zo, ik ben klaar met werken, maar had vannacht tijdens het werk geen tijd om mijn kaart voor te bereiden voor het blog dus dan nu maar even.
Mijn oogjes willen niet helemaal meer dus mocht je foutjes tegenkomen dan knijpen jullie maar even een keer een oogje dicht ;-)
Bij deze mijn DT bijdrage voor het Creashop Duymelot Blog en vandaag geen kaartje, maar een mapje waar je wat spulletjes in kunt bewaren, bijvoorbeeld, je uitgestanste deeltjes voor de kerst, kaartjes, losse papieren, postzegels, nou noem het maar op.


Ik ben begonnen met linnen structuur cardstock en daar heb ik het mapje van gemaakt en daarna heb ik dat opgewerkt met het mooie Maja Design papier Its Christmas Time en hiervoor heb ik dit blok gebruikt.
Ik heb heel bewust gekozen voor het vel met de kerstballen erop en deze gebruikt als achtergrond voor Tilda.
Vaak zijn de kaarten zo vol dat je van het papier niet veel meer ziet en in dit geval is echt het papier gebruikt als decoratie.
Ik heb de randen geponst met een Martha Stewart pons en onder de uitgeponste rand zit een wit rushes lint welke je bij Astrid per email gewoon per meter kunt bestellen voor een hele leuke prijs.
Op het Maja papier heb ik North Pole Tilda 3D opgeplakt nadat ik haar had gekleurd met mijn copics.Nu heb ik eens een keer niet vlokken of sneeuw gebruikt voor het wit, maar ik heb al het wit heb ik met grijs een accent gegeven en zoals je ziet komt het er dan ook echt wit uit te zien, dus heb je geen sneeuw, dan kan het ook op deze manier. De accentjes op haar jasje heb ik nog een keer nagetekend met een molotow pen welke Astrid ook in de winkel heeft.
Onder de voetjes van Tilda zitten nog Noor! sneeuwkristallen welke niet meer in de webwinkel staan, maar mocht je nog interesse hierin hebben bel of mail Astrid dan even.
De randjes van het papier en de klei heb ik wat aangezet met deze pan pastel, dit is toch zo geweldig om mee te werken!
Verder heb ik nog gewerkt met lichtgewicht klei en ook dat staat niet meer in de webwinkel en kun je Astrid er per mail of per telefoon naar vragen.
De roosjes kun je hier vinden en de berries vind je hier en deze heb ik met copics rood gemaakt.
Zo hier en daar ook nog wat crystal stickels gebruikt.


Hierboven zie je de binnenkant van het mapje wat ook bekleed is uit hetzelfde Maja Design papierblokje.
En als laatste een foto van de zijkant, ik had geen mooi licht om te fotograferen, maar ja, dat kom je om deze tijd van het jaar wel vaker teen.
Maar hier kun je zien dat het ook echt een mapje is met toch wel behoorlijk wat ruimte voor je spulletjes.


Zo, dat was het weer, ik wens jullie allemaal nog een hele fijne zaterdag en een heel fijn weekend, voor mij zit het er even op voor vandaag en ik ga lekker szzzzzzzzzzzzzlapen ;-)

Creatief liefs,

Mary

4 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary