zaterdag 22 juni 2013

Tilda's wedding shoe

Hallo weer Bloggers,

het is weer zaterdag, waar blijven al die dagen toch? Ik wil nog zoveel maken en we hadden het er op de demodag bij Creashop Duymelot al over dat je nergens een pakketje tijd kunt kopen, maar wat zou dat snel uitverkocht zijn, hahahaha.
Deze week eens geen kaart van mij, ik ben van alles begonnen en hoop dat het ook gaat lukken dan zien jullie dat de komende tijd hier wel verschijnen, maar eerst dit:
Dit is Tilda's wedding shoe, is ie leuk? Hij is van haar eigen merk ook nog, ja jullie wisten dat niet hè, maar zo zie je maar .....................


De schoen is gemaakt van .... ik kan bijna niet anders.....Maja Design Vintage summer collectie, dit papier is stevig, sterk en toch makkelijk te vormen met dit soort projectjes.


De rand van het achterste gedeelte heb ik versierd met het mooie elastische kant wat Astrid in de winkel heeft en met het doorzichtige kant heb ik het elastiek weer weggewerkt. Aan de achterkant van de schoen zit een strik van hetzelfde kant.
De grote roos heb ik gemaakt met de grootste van de 4 malletjes van Noor! Design nr: 6002/0156 en een parel in het hart geplakt.
Ook boven de roos heb ik een kanten strik gemaakt en heb ik het onder de roos weer terug laten komen.
Tevens heb ik van het parelsnoer wat Astrid ook in de winkel heeft wat lussen geknoopt en ertussen gedaan.
Onder alles uit zie je nog net een trosje van 4 druppel parels.


Het merk label is van de nieuwste collectie van Magnolia en heet Special Moments  en deze stempel heet Bee pops bride Tilda en nadat ik haar had gekleurd, is ze uitgestanst met een nestabillitie en in de hak geplakt. Zo kun je altijd zien dat het een Tilda trade merk is ;-)


 Zijaanzicht van het schoentje
 En hier dan nog een foto van de strik op de achterkant van het schoentje.

Zo, dat was het weer, ik had er 2 willen maken, maar ik had niet meer van dit design papier, tja dat heb je als je het regelmatig gebruikt ;-)
De kleuren op de foto zijn iets flets en ik heb geen idee hoe dit kan want ze zijn gemaakt bij daglicht, maar in het echt is het allemaal wat dieper roze....
Mocht je nu ook dit lieve kant, parelsnoer of elastich rushes kant willen kopen, mail Astrid dan of bel haar even op over de lieve prijsjes en dan kun je direct doorgeven wat je wilt want het staat niet in de webwinkel, wat ook telt voor de Noor! mallen, Astrid kan ze zo bestellen voor je.

Ik wens jullie weer een heel fijn weekend met, hoop ik, een beetje zon en tot de volgende kaart maar weer,

Ook laat ik Tilda's weddingshoe meedoen bij de challenge van:

GE-WE Hobby  15 juni challenge:  Alles mag ..... Anything Goes

Creatief liefs,

Mary

5 opmerkingen:

 1. Wow Mary, wat is die mooi. Prachtig papier heb je er voor gebruikt en de details zijn schitterend. Er is een toekomst weggelegd voor jou als schoenontwerper. Ik stel voor dat je dan gaat voor een roze zool zoals de rode zool een handelsmerk is van Louboutin . Als je dan weet dat die tot een paar duizend euro kosten, dan ben je aardig op weg.
  Groetjes en nog een fijne zondag

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een beauty!!
  Heel mooi en subtiel.

  Lieve groetjes Noriko
  Norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische mooie schoen heb je gemaakt, je raakt niet uitgekeken, ik heb dit patroontje ook en wie weet heb je me geinspireerd er toch eens wat mee te doen.
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk dat je met deze schitterende creatie meedoet aan de challenge van GeWe Hobby.

  XOXO Angela

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary