zaterdag 29 juni 2013

Besties en Pan-Pastels en Noor!

Hallo weer blogvolgers,

en de zomer wil maar niet komen hè?
Daarom had ik nu echt zin om een kerstkaartje te maken, ja, je leest het goed, een kerstkaartje!!
Dit is mijn DT kaart voor het Creashop Duymelot Blog
Maar niet een met een Magnolia, maar met een Bestie welke ik heb gekregen en zoals jullie weten komen de Besties eraan en Astrid heeft deze ook al aangekondigd op het blog.

Hou de webshop in de gaten want ze komen er nu echt aan hoor!
Om jullie nu alvast een indruk te geven van hoe leuk deze zijn heb ik deze voor mij nog naamloze Bestie ingekleurd met mijn copics uiteraard.
Het bont heb ik met snowtex gedaan en toen het nog nat was hierop ultra  fijn glitter gestrooid wat Astrid ook in de winkel heeft.

klikken op de foto's geeft een grotere foto met meer detail

 De basis van de kaart is gemaakt met Go-Kreate mallen en wat op de foto niet zo goed te zien is, is dat ik een deel er overdwars aangemaakt heb waardoor er een soort driehoek ontstaat, waardoor de kaart ook kan blijven staan.


En als je de kaart openslaat dan zie je de binnenkant van de kaart waarvan het designpapier Winter Wishes van Joy/Noor is.
Wat meer over de opbouw van de kaart, ik heb haar gestempeld, in gekleurd en uitgestanst. 
Toen dit nog in de mal zat heb ik heel voorzichtig met pan-pastels wat kleur rondom deze dame gemaakt. 
Daarna heb ik het mooie linnen structuur cardstock gepakt en ben ik met de pan-pastels een eigen achtergrondje gaan maken.

Ik heb een stukje bubbel plastic gepakt, heb dat geïnkt met clear embos  (dit is een kleurloze inkt), heb dat op het cardstock gelegd en aangedrukt (eigenlijk dus gestempeld) en ben er daarna zachtjes wrijvend met pan-pastel overheen gegaan waardoor ik deze leuke achtergrond kreeg.
Dit ideetje heb ik van Diny gezien tijdens de demo die bij Duymelot gegeven is en kijk eens hoe leuk dit is! En dan ook nog eens in de kleur van je cardstock

Achtergrondje gemaakt met pan-pastel
Datzelfde heb ik gedaan met de Merry Christmas stempel van Magnolia gedaan, dus niet met gekleurde inkt maar clear embos en pan-pastel.
De zijkant van der kaart is voorzien van een rand met ijskristallen van Noor! en op de kaart zelf zijn nog ijskristallen gemaakt met de stans van Noor! welke ik gekregen heb van een vriendin, nee niet de stansjes zelf hoor, maar de uit-gestanste rand en kristallen.
Op die rand en de kristallen heb ik ook die glitter aangebracht en nog wat parels geplakt. en ook deze zijn wat aangezet met Pan-Pastel.


Hieronder nog een detailfoto van die leuke Bestie........


Oh ja, de witte stipjes op haar laarzen zijn gezet met een Molotow marker, welke echt geweldig zijn en dus ook bij Astrid verkrijgbaar in het wit en als ik het goed heb ook in het zwart en goud.
Ik geloof dat ik alles weer genoemd heb, maar mocht je nog vragen hebben, dan stel ze gerust.
Als je dingen tegenkomt die niet in de webwinkel staan, dan wil dit niet zeggen dat Astrid dit niet heeft, bel of mail haar want vaak heeft ze het wel, maar staat het nog niet in de webwinkel.

Dan rest mijn nog jullie een heel fijn weekend toe te wensen en ik mag hopen dat het geen handschoenen worden, maar een lekker luchtig t-shirtje,

I also play along with the following challenges:

Besties Challenge Blog          Shaped Card


Ik hoop dat ik jullie misschien weer wat inspiratie heb kunnen geven en tot de volgende kaart,

creatief liefs,

Mary

9 opmerkingen:

 1. Hoi Mary,
  wat een prachtig kaartje is dit geworden!
  Heel erg mooi met de nieuwe sneeuwsterren.
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een schitterende kaart is dit, zoveel aandacht en zorg is hier aan besteed, dat kun je echt zien! Prachtige seeeuw sterren met de pareltjes erop en de Besties zijn ook zo leuk! Super gedaan allemaal.
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, prachtig gemaakt, het ziet er schitterend uit!
  Liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart mary, ik zit nog te twijfelen over de pan pastels maar zie steeds vaker hele mooie dingen voorbij komen met pan pastels zoals nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart mary, ik zit nog te twijfelen over de pan pastels maar zie steeds vaker hele mooie dingen voorbij komen met pan pastels zoals nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje Mary. Die sneeuwkristallen zijn ook erg mooi.
  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow! This is STUNNING! Amazing coloring and details! Thanks for joining us for the "My Besties" Challenge! Hope to see you again next time:)
  Hugs
  DT Member Natalie xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Eigenlijk zie ik de laatste tijd iets teveel van deze Besties verschijnen maar van deze ben ik blij dat ik hem gezien heb. Prachtige kaart, leuk model. Prachtige kleuren ook , het straalt koude uit.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary