maandag 19 augustus 2013

Challenge #5 op My Besties Dutch Girls Design Blog

Hallo weer blogvolgers,

deze week op het Nederlandse My Besties blog de challenge: SKETCH en de sketch ziet er als volgt uit:Doen jullie gezellig mee?
Kijk voor voorbeelden en inspiratie even op ons blog, er staan mooie voorbeelden en ik weet bijna zeker dat als jullie die gezien hebben dat je direct aan de slag wil.

Dit is mijn voorbeeld, is het geen schatje, deze dame met haar rode haren?
Deze digi vind je hier maar mocht je graag een stempel i.p.v een digi, dan kan dat ook en deze vind je hier.Mijn voorkeur voor rood haar heeft te maken met mijn kleindochter, dat is een roodharige dame van inmiddels 8 jaar en net zo parmantig als wat je hier op de kaart ziet ;-)
Ik heb bewust de kaart niet opgebouwd met bloemen omdat je anders weinig meer van de sketch ziet.


Hier de mooie dame nog even in detail en de kleine bloemetjes zijn geponst met een EK pons wat al een oudje is, maar nog steeds wel heel erg bruikbaar.
Het tekstje is een stempeltje van Whimpsy.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design


De parel swirl is van zva zva en het metalen bloem ornament had ik al heel lang liggen maar daar zat een paars steentje in en daar heb ik een mooie witte parel in gemaakt.

Ik hoop dat jullie hier wat inspiratie uit kunnen halen en anders hebben mijn DT collega's vast no wel andere idee├źn voor jullie.

Succes met de challenge en ik ben benieuwd wat jullie gaan maken met de sketch,

creatief liefs,

Mary

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary