dinsdag 21 juni 2016

Cards & Scrap 25

Hallo weer bloggers,

ook al lijkt het dat het hier niet bekeken wordt door het ontbreken van commentaren, niets is minder waar volgens de statistieken van blogger, dus blijf ik ook hier wel het een en ander posten.

In dit geval wil ik met jullie delen dat ik een leuk mini album heb gemaakt + bijbehorende kaart voor het laatste nieuwe nummer van Cards & Scrap.
Hoe leuk is dat als je daarvoor gevraagd wordt? Ik vond het in ieder geval super en heb weer genoten van het maken an dit album en kaartje. 


Dit is zoals het geplaatst is het het magazine.


Deze foto's had ik zelf nog genomen en hierboven zie je de voorkant van het mini album + de voorkant van de kaart.


Dit is de binnenkant van het album en zoals je ziet is het een waterval aan de rechterkant.
De luchtballon is aan de rechterkant los zodat je daar ook nog een stukje tekst of nog een foto achter kunt schuiven.
Aan de linkerkant van het mini album zit nog een extra boekje waarin je het een en ander over de baby kunt schrijven of ook daar nog foto's in kunt doen.Hier zie je nog een keer de voorkant van het mini album en de binnenkant van het boekje wat in de omslag van het album zit.Dit is de bijbehorende kaart, wat een schatje he?
Voor mijn doen is alles heel clean en simpel maar dat is de stijl van C&S en neem van mij aan, zo simpel is het niet! ;-)


Dan als laatste foto de binnenkant van de kaart, daar heb ik van de cardboard figuurtjes deze konijntjes van nagetekend en uitgeknipt en heb daar een schudkaartje van gemaakt.

Nou dit was het weer, ik wens jullie nog een fijne dag en creatieve groetjes,

Mary

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary