woensdag 2 oktober 2013

Maand designer voor het DMCC ............ nee het heet nu DSCC blog

Hallo allemaal,

ik heb een dubbel bericht, maar doe dat in 1 post.

Ja dat is een tijd geleden, maar ik ben er nog hoor, we waren alleen heerlijk op vakantie in het zonnige Spanje, heeeeeeeeeeeeeeerlijk.
Maar goed we gaan weer beginnen aan de alledaagse dingen en net voor wij op vakantie gingen werd ik gevraagd door Anneke Kiewit om 1 x per maand een projektje te maken voor haar blog.
Nou dat wil ik wel want het is een leuk blog met enthousiaste mensen, dus jullie gaan hier af en toe wat zien wat ik voor het DSCC blog gemaakt heb!
Nou zullen jullie zeggen: "DSCC" nooit van gehoord, maar als ik roep Dutch Magnolia Chickies Challenge dan zeggen jullie waarschijnlijk ohhhhhhhhhh die, ja die, maar heeft een metamorfose plaats gevonden en hieronder kun je er al wat over lezen en verder zou ik zeggen kijk even op het blog en doe gezellig mee!

Het grote nieuws is......!!


Al een tijdje horen jullie via het DMCC blog  geruchten dat er groot nieuws aan zit te komen…..
Plony en Karin hebben jullie  al één nieuwtje gemeld in een vorig bericht.
Vandaag is het dan zover, iedereen mag het nu weten!
Zoals jullie zien is het blog helemaal vernieuwd. Dat het blog er zo mooi uit ziet is mede te danken aan Sieta
Sieta heel erg bedankt voor het maken van deze geweldige blog LO en ook voor je geweldige steun.
Ook zien jullie dat het blog een andere naam heeft.  In het vervolg heten we  Dutch Stamp Chickies Challenge Blog (DSCC). Jullie zien dus dat de naam Magnolia verdwenen is……
Dit houdt in, dat bij onze challenge allerlei soorten stempels gebruikt mogen worden! Mits deze ingekleurd zijn. Alleen bv. een teksstempel is niet voldoende.
Natuurlijk mag je een Magnolia stempel blijven gebruiken, maar de keuze is nu veel ruimer. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke stempels te koop….
Ook is er nog een leuk nieuwtje. Behalve dat het DT team flink is uitgebreid hebben we ook nog twee dames Anita en Mary bereid gevonden om maandelijks een project aan jullie te laten zien. Anita zal aan het begin van de maand een project met tekst en uitleg posten en Mary aan het eind van de maand.
Het DSCC team hoopt dat jullie dit leuk nieuws vinden en dat jullie net als bij DMCC weer allemaal met onze challenge mee gaan doen. 
Wel zijn de voorwaarden een beetje aangepast. Kijk hiervoor bovenaan het blog.

Challenge 1 # Alles mag, maar geen kerstkaart en de sponsor is in dit geval  Noor!Design. en zij stelt deze leuke stempelset ter beschikking.Zo, dat was mijn 1e post weer na de vakantie en nu gaan we aan de slag om weer mooie kaartjes/projektjes te maken, dus de volgende post hoop ik weer wat te plaatsten.
Ik wens jullie een mooie zonnige dag toe, geniet er nog maar even van,

creatief liefs,

Mary

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary