zaterdag 25 mei 2013

Tilda in Cotton Dress op MDF tasje


Zo blogvolgers, daar ben ik weer en deze keer met de laatste uit de serie van 3 MDF tasjes voor op het blog van Creashop Duymelot, waar je bijna iedere dag een andere creatie vind van collega designers, dus heb je even geen inspiratie, kijk dan even op ons blog.


Dit is het grootste tasje en de afmeting van deze grootte is: Ruim 18 cm hoog - 16 cm breed en 9.5 cm diep en dus heel geschikt om restjes van je papier in te bewaren.
Deze keer Tilda with cotton dress gekleurd  en ook weer op de Spellbinders nestabillities gezet, deze keer weer 1 maatje groter dan de vorige, maar ook wel weer 2 op elkaar en ook weer licht geïnkt terwijl ze nog in de mal zaten.

Aangezien ik het eerste tasje in het roze en het 2e tasje in het bruin heb gedaan,  heb ik deze keer het roze en bruin gecombineerd. En dat kan dus heel mooi met dat mooie Maja Spring Vintage papier.


Tilda is gekleurd met copics en wel met de volgende kleuren: Huid: E51 - 50 - 21 - 02 - 00   Haren: E47 - 44 - 42 - 40  Jurkje: RV95 - 93 - 91
Ook achter deze nestabillitie weer de mooie rushes en doordat het elastisch is kun je het heel makkelijk om ronde vormen heen plakken. 
Ik heb deze keer gekozen voor een andere samenstelling van de bloemen en zo vind je ze deze keer dus zowel rechts als links. De rechter bloemen (de grote) zijn gekleurd met copics en daarop zijn de roosjes geplakt en dezelfde roosjes vind je weer terug aan de linkerkant.
Alle roosjes zijn heerlijk in de hele fijne glitter gezet, het was hier dan ook net glitterland, hahaha. Hetzelfde glitter heb ik gebruikt voor de kroon van Tilda.

Tussen alle roosjes aan de linkerkant heb ik een klein stukje parelsnoer (te koop in de winkel, vraag er gerust naar, het is een mooi en voordelig parelsnoer)  geplakt en zo komt het parelsnoer dus ook weer terug in het 3e tasje.
Rechts nog een mooi Magnolia Doohickey border randje gebruikt en ook hier weer wat pareltjes en bling uit eigen voorraad.
De label is weer van hetzelfde merk als de 2 voorgaande keren namelijk van X-Cut en op het label weer in het Nederlands waar ik het tasje voor wil gebruiken en op het memo-knijper krijtbordje met witte gelstift in het Engels erop gezet.

Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden deze serie van 3 tasjes en nog maar een keer, mocht het zijn dat iets niet in de webshop staat, wil niet zeggen dat het er ook niet is of dat het niet besteld kan worden, informeer hiernaar bij Astrid.

Nou ik wens jullie een heel fijn weekend en dan toch maar weer hopen op een beetje zon,
tot volgende week maar weer,

creatief liefs,

Mary

5 opmerkingen:

 1. Hoi Mary, ik was er een maandje tussenuit maar wat heb ik weer veel gemist hier. Die mdf tasjes zien er stuk voor stuk prachtig uit, afgewerkt tot in de kleinste details. Echt super. Als men ze zo met zijn drietjes naast mekaar ziet staan is het een zeer chique bijeen passend setje.Dat zal vast een mooie plaats krijgen in huis.
  Geniet nog van het weekend

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mary,
  Stuk voor stuk zijn het beeldschone tasjes geworden!
  Heel mooi afgewerkt, in prachtige zachte kleuren. Super!
  groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooie tasjes heb je gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat is dit schitterende gemaakt, supermooi!
  Fijne zondag, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary