dinsdag 22 januari 2013

Tilda With Love in het paars?


Hallo bloglezers,

Ja, jullie lazen het goed in de titel hoor, Tilda in het paars en dan bedoel ik niet haar kleding, maar in dit geval haar haren.

Er zijn leuke stempels te koop waar je je heerlijk op uit kunt leven qua kleuren, maar nu de Tilda's ook dat weelderige haar gekregen hebben zie ik niet in waarom we Tilda niet eens een andere haarkleur kunnen geven.
Wat vinden jullie van deze kleur haar? Ik hoor zo hier en daar al gebrom, zo van, nou ja zegggggggggg, dat doe je toch niet, het is een Magnolia hoor.
Nou mij maakt dat niet uit, want heel eerlijk gezegd vind ik deze kleur helemaal geweldig en ik ga zeker ook nog andere haarkleuren uitproberen bij Tilda, heeeeeeeeeeeeeeerlijk om eens buiten je comfort zone te gaan hoor.

Kleuren die ik gebruikt heb voor Tilda with Love zijn voor het paars: BV29 - BV13 - V25 - V20 Voor de huid: E51- 50 - 21 - 02 - 00 Het blauw: B32 - 21 - BG000 Voor de bloem:  - 83 - 81 het groen YG65 - 63 - 61 en het schortje heb ik gedaan met C1- C0 en vervolgens met de O marker eroverheen geblend.

De pareltjes op het wit heb ik paars gemaakt met een paarse copic en op het rose/paars heb ik ze wit gelaten voor een dengrappig effect.

Met de hand gescheurde roosjes en oh wat zijn ze toch leuk (athans, dat vind ik) hahaha

Dit is zomaar eens een kaartje tussendoor, niet specifiek voor een blog of winkel gemaakt, maar gewoon voor mezelf denk ik eigenlijk, ;-)

Willen jullie me laten weten wat je van deze haarkleur en dus ook van het totaal kaartje vindt? Wil je daarvoor eens een berichtje achterlaten, ook degene die alleen kijken en normaal verder niet reageren? Heeeeeeellllll graag want dat heb ik ook een beetje een idee wat jullie van dit soort uitspattingen vinden en of ik er nog meer kan plaatsten?
Ik wens jullie verder een hele fijne dag en tot het volgende kaartje maar weer en voor degene die wel gereageerd hebben op mijn vorige kaartje, heel lief en heel erg bedankt hoor!!
Dit kaartje doet ook mee met de challenge van:

Dutch Magnolia Lovers                                                 Bingo
You Me and Magnolia Challenge Blog                          Bloemen en swirls

Creatief liefs,

Mary

11 opmerkingen:

  1. Je had het ons al laten weten, dat je een nieuwe haarkleur zijn gaan brengen. Wel ik vind het zeer geslaagd. Ik zou niet weten waarom nou net een Magnolia niet in niet traditionele kleuren mag. Ik vind het prima en wil hier gerust meer van zien. Ik vind de parels zeer stijlvol.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig kaartje, erg gewaagd om een andere kleur haar te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig mooi kaartje Mary.
    Echt schitterend.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het prachtig, je hebt het erg mooi ingekleurd en het totaal ziet er gelikt uit, mooi met die eigengemaakte gescheurde roosjes. Waarom zou je perse een orginele haarkleur aan moeten houden, net als met Kerstkaarten is het heerlijk om eens totaal wat anders toe doen en dit is je prima gelukt. Van mijn mag je meer van dit soort kaarten maken hoor, ik geniet ervan,
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Mary, prachtig dat haar! ben benieuwd welke haar kleuren je nog meer gaat laten zien.

    groetjes jane

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ach en zo komt het kind in je toch ook weer naar boven?
    "Het is MIJN tekening en IK kleur het zoals IK het wil!" :P

    Maar, zonder dollen, blijft erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel hoor zoon ;-)
      Zo zie je maar weer, zelfs mijn zoon kan het paarse haar waarderen hahahaha

      Verwijderen
  7. Hoi Mary,
    Ik vind het een onwijs mooie kaart en ook helemaal in mijn lievelingskleur.. En waarom mag Tilda geen paars haar, ik vind het helemaal goed!!
    Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij DML.

    Heel veel freubelgroetjes,
    Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je kaart is echt prachtig, maar helaas link je terug naar oude berichten en dat mag bij onze blog niet , maar toch bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Mary,
    Van mij mag ze een andere haar kleur krijgen en deze is goed gelukt. Als ik kijk naar al die meisjes met verschillende kleuren in hun haar, waarom dan niet bij Tilda.
    Trouwens je roosjes zijn ook erg mooi.
    groetjes Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi gekleurd hoor en leuk dat paarse haar, ga ik ook eens uitproberen!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary