dinsdag 4 mei 2010

En weer een andere uitdaging!


En hallo weer ............ kan wel zeggen allemaal of hallo dames, maar ik heb werkelijk nog geen idee wie er allemaal naar deze blog kijkt want ik heb ook wel door dat niet iedereen een berichtje neerzet.
Maar dames als jullie misschien toch naar dit blog kijken zou ik het wel heeeeeel erg leuk vinden als jullie ook een berichtje voor me achterlaten, kom ik ook ff bij jullie buurten, deal?
Dit kaartje is voor een challenge bij Scr@p-cards, ga maar eens kijken bij http://scrapcardschallengeblog.blogspot.com/
en misschien heb je dan ook wel zin om mee te doen.
De "opdracht" is tonsurton, dus niet het meest makkelijk, maar dat maakt het wel erg leuk.
Ook van deze kaart weer zelf de bloemetjes gemaakt en ik blijf dat toch een leuke uitdaging vinden om telkens weer andere bloemen te bedenken of maken.
Ik vind dit kaartje tonsurton genoeg of niet?
Verder spreekt het kaartje voor zich denk ik?

Groetjes en nog een fijne dag,

Mary

5 opmerkingen:

 1. Hoi Mary, natuurlijk wil ik even een berichtje achterlaten! Ik ben nu dus even bij je komen kijken en heb je kaart voor Scr@pCardsChallengeBlog gezien. Ik vond het ook geen makkelijke opdracht, maar het is je goed gelukt hoor! Ik ga meteen even verder kijken op je blog.

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje! xMarley

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben net als jij ook nog maar heel kort bezig maar wat jij maakt is helemaal niet beginnerswerk hoor, het is geweldig mooi!!!
  Ik moet nog heel erg veel leren, en ik ga je ook volgen,kom dan ook eens bij mij kijken want ik kan ook wel wat volgers gebruiken en juist heel leuk om elkaar te volgen ik kom zeker vaker kijken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mary,berichtje altijd leuk he!Bijdeze ...je kaar is heeel mooi!!!Ik ga je volgen,dat is ook leuk ik blog ook nog maar sinds een maand...het is erg leuk.
  Als je zin hebt,buurt je dan ook eens bij mij.
  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Mary,
  wat leuk dat aan onze challenge ton-sur-ton meedoet! Vind je kaart helemaal geweldig! Zien we je de volgende challenge weer?
  groetjes margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary