maandag 25 maart 2013

IAMC Easelcard en 25 jaar getrouwd

Aloha weer dames/en of heren,

mijn bijdrage deze keer voor het IAMC is een ander soort kaart dan jullie misschien van mij gewend zijn.
Deze keer geen zoet kaartje maar een wat stoerdere kaart passend bij de personen die deze kaart gaan ontvangen en hij is dus echt voor deze mensen gemaakt!

De challenge op het IAMC Blog loopt nog steeds en doe gezellig mee om weer een leuke prijs te kunnen winnen.
De uitdaging is deze keer niet zo heel moeilijk, het is namelijk maak een easelcard, dus wat zou jullie tegen moeten houden?

Dan nu mijn uitvoering: Het is inderdaad een easelcard maar dan met een twist er zit namelijk een extra kaart in.
Ik heb deze gemaakt tijdens een workshop bij Cute Stamps and Cards en heb dit later thuis aangepast naar mijn eigen smaak en daarna dan ook passend voor het 25 jarig bruidspaar gemaakt.

Edwin en Tilda in vintage kleuren: Huid: E51 - 50 - 21 - 02 - 00. Haren Tilda:  100 - W7 -  W5 - W0: Haren Edwin: E47 -  44 - 42 - 40 Verder alle kleding gekleurd met de volgende copic nummer: E47 - 44 - 43 - 42 - 41 - 40.  Het rood is gedaan met: R46 - 43 - 24 
Edwin en Tilda in detail en de goud accenten zijn gedaan met copic spica pen.Dit is een detail foto van de bloemen en er is een reden waarom ik deze ook wil laten zien, het ziet er nogal rommelig uit maar de roos die er nogal uitspringt is eigenlijk de sluiting van de kaart die hier weer onder zit, kijk maar naar de volgende foto.


Als je de strik aan de rechterkant losmaakt gaan er nog 2 paneeltjes open en nu zie je dat de grote bloem weg is, die zit aan het andere paneeltje aan voorkant vast en rest zie je nu hier op het rechter paneeltje.

En dit is dan het totaal resultaat, het is dus een easel kaart, maar met nog een kaart erin verborgen.Ik heb geen idee of ik het duidelijk heb kunnen maken, maar als er vragen zijn dan lees/hoor ik dat wel hoop ik.
bijna alle materialen komen bij cute stamps and cards in Rheden vandaan, de rest komt uit eigen voorraad vandaan.

Creatief liefs en tot de volgende keer en ik hoop dat jullie een reactie achter willen laten waar dat maakt ook dat dit leuk is,

Mary5 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig mooi Mary.
  Echt schitterend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wouw wat mooi.
  dank je voor je berichtje.
  Lieve groet anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mary, nou ik snap het wel hoor, maar het is wel een zoekplaatje ha,ha. Het is een prachtige kaart en de volgende keer ga ik ook eens mijn best doen om mee te doen met een challenge. Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary