zaterdag 9 maart 2013

Gorjuss in doosje met You Brought Me Love

Hallo weer stempel liefhebbers,

wees gewaarschuwd, dit wordt een lange post ;-) :-)

Dit is mijn DT projekt voor Creashop Duymelot van deze week:
Deze keer van mij eens geen Magnolia stempel, niet? 
Hoezo niet denken jullie dan misschien wel? 
Nou dat zal ik jullie vertellen, Astrid heeft nu ook de heeeeeeeeel erg leuke Gorjuss stempels in de winkel (ook webwinkel) en ik heb daar al vaker mee gewerkt en ze zijn echt heel leuk.
En ......... Astrid heeft niet alleen de stempels van Gorjuss maar ook heel erg veel bijpassende spullen ervan en dat is zoooooooo leuk, kijk hier maar eens naar, het is zoveel.
Gistermiddag hoorde ik een hoop kabaal bij de brievenbus en dat betekent meestal een brievenbus doosje want daar hebben ze nogal moeite mee om die erin te proppen, hahahaha dus ik was wel heeeeeeeeel nieuwsgierig en ik maak de brievenbus open  en tadaaaaaaaaaaaaaaa daar was ze dan, You Brought Me Love dank je wel Jose voor de snelle service ;-)  Dit doosje is dan ook een beetje voor Jose gemaakt, want zoals jullie weten waren Astrid en Kees heerlijk in Oostenrijk.
Ik kon het niet laten om er direct wat mee te gaan doen en WAT heb ik gedaan?
Toen ik het doosje zag dacht ik, jeetje zeg dat is zonde om dat doosje weg te doen en heb er het volgende mee gedaan.
Hou vol hoor!
Zo krijg je de stempels binnen en hier zie je dan de voor en de achterkant, kun je je voorstellen dat ik dacht daar wat mee te doen, is mooi toch?
De set waarmee ik het doosje gemaakt heb heeft 7 stempels, zoals een stukje tape, hartje, lieveheersbeestje, kant randje, kleine hartjes en een sentiment en dat voor een klein prijsje.
Deze foto's zijn niet van de set waarmee ik het doosje heb gemaakt.
Ik heb de binnen verpakking eruit gehaald, de onder en boven klepjes eraf gesneden en dit weer aan een stuk linnen cardstock gemaakt want ik moest de binnenkant naar buiten en vice versa doen om de merkjes en zo weg te werken.
Het handvat van een lint heb ik eruit gehaald en weer opnieuw geplaatst anders zou het aan de onderkant  gezeten hebben en dat staat zo slordig.
Op de achterkant heb ik een stuk Maja summer basics DP gedaan.
Aan de voorkant heb ik wit linnen cardstock gemaakt met ook weer Maja Design papier vintage summer basics.  
Dit is het resultaat:
Gebruikte copic markers: Huid: E51 - 50 - 21 - 02 - 00. Haren: E29 - 25 - 23 - 21. Het blauw groene: BG75 - 72 - 70 en een  blending van BG 75 en BG70
 Het is wat lastig fotograferen met dat transparant ervoor, maar ik heb mijn best gedaan.
Het hart wat rechtsonder zit zat dus ook bij deze set, alleen de tekstjes komen weer van een ander setje van MD.
Het metalen label rechts bovenin is ook van Gorjuss en komt uit een set van 3 met al de brads erbij. Ik heb het stukje tape gekleurd met de copics en daarop een MD tekstje geplakt en dat aan het frame gemaakt.
Het frame is van Spellbinders.
De bloemen zijn van WOC  en de chandeliers zijn van Magnolia.
De pin die je rechts tussen de bloemen ziet heb ik zelf gemaakt van kralen en zo ook de 2 gerolde bloemen en de grootste bloem heb ik gemaakt met 2 stansjes van Crealies.
Het hart heb ik gestempeld en met copics en inkt bewerkt en daarop ook weer tekstjes van MD en daaraan heb ik bakers twine geknoopt wat OOK van Gorjuss is, wat een mooie serie he?
De plakparels komen uit eigen voorraad.
Zo ziet het doosje eruit zonder het binnenwerk en je zou er nog wat chocolade achter kunnen steken.
Ik denk dat ik alles weer genoemd hebt en als je bent blijven lezen tot hier aan toe, dan dank je wel en ik zou het erg leuk vinden als je dan ook nog de moeite neemt om wat commentaar te geven.
Ik wens jullie een heel fijn weekend, ik ben ziek en hoef dus niet te werken en tot de volgende keer maar weer,

creatief liefs,

Mary

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary