zondag 5 augustus 2012

Tilda with Peanut

Hallo weer blogvolgers,

Ik loop wat kaartjes achter op mijn blog en dat alleen maar omdat ik simpelweg geen tijd ervoor gehad heb, dus deze keer 2 nieuwe kaartjes.
Ik ben dan ook nog even bij mijn familie (beide zoons en moeder)  op bezoek geweest en dat was reuze gezellig hoor!
Mijn oudste zoon lag plotsklaps ineens op de intensive Care van het ziekenhuis met een VEEL te hoge bloeddruk en die wilde ik toch wel even zien en dan zie ik uiteraard ook weer mijn heerlijke roodharige kleindochter, wat een ding, hahahaha.
Mijn jongste zoon en zijn vriendin hadden heerlijk de koffie voor me klaar en we hebben weer lekker bij kunnen kletsen.
Met mijn 81 jarige moeder ben ik op verjaardagsvisite geweest bij haar jongste zusje (71) en wat is het toch heerlijk dat ik kan zeggen dat ik mijn mam nog heb.

Het heeft deze keer wat voeten in aarde gekost om mijn kaartje voor Creashop Duymelot af te krijgen want mijn werkgever wil van geen kanten meewerken aan mijn rustperiodes die ik toch echt wel nodig heb.
Mijn rug is wat ik zelf noem een kwakkelrug en heeft het nodige "achter de rug" ;-)
Daarbij komt dat mijn ventje nog steeds niet veel kan doen met ZIJN rug (hij loopt nu in een S door de kamer) en knie in een brace, dus ook het huishouden komt voor een groot gedeelte op mij neer en die uitvreters van katten doen ook al niets, ja rotzooi maken.....

Maar het is weer gelukt en toch met veel plezier heb ik dit kaartje gemaakt met daarop een Magnolia uit de serie Turning Leaves en deze heet Tilda with Peanut.
Is het weer geen schatje, je zou haar zo adopteren toch?
Ik heb haar uiteraard gekleurd met mijn copics, maar ik ben mijn notitie daarover kwijt, ik weet dat het de RV serie is waar ik mee gekleurd heb. 
Mocht ik het met opruimen nog vinden voeg ik het alsnog toe.
En dan nog een detail foto van Tilda met Peanut.
Als basis heb ik een Marianne Design stans gebruikt en deze na het stansen geinkt met Vintage photo distress inkt van Ranger terwijl deze nog in de mal zat na het embossen.
Ik heb het opengewerkte gedeelte weer op het witte cardstock geplakt. 
Tilda heb ik met 3D foam op de ondergrond gezet.
De bloemen van een marianne Design stans en blaadjes  van een Magnolia stans, zijn gemaakt van vilt en als hartjes heb ik hotfix rhinestones gebruikt maat SS6.
Tussen de bloemen in heb ik meeldraadjes gedaan.
De tekststemspel is een stempel van Nicole Verkooijen en deze heb ik rond uit gestanst en er roze stiksteekjes op getekend en afgewerkt met rhinestones welke in de winkel te koop zijn, maar ze staan niet in de webshop, dus als je Astrid hierover emailt komt het goed.
Dit telt voor alles wat niet in de webshop staat en ook als het er niet is kan Astrid het vaak wel bestellen, dus geef het niet zomaar op.
Dit was het weer voor deze keer, ik hoop dat jullie het weer een leuke kaart vinden en er weer wat inspiratie uit kunnen halen, tot de volgende keer en een heel fijn weekend maar weer en als je nog zin over hebt scroll dan ook even naar het volgende kaartje wat OOK nieuw is.

Deze kaart doet ook mee aan de challenge van:
it's a Magnolia challenge  en het thema is:      een zomers kaartje

met creatief liefs,

Mary

3 opmerkingen:

 1. Hoi Mary, wat een toestand bij jou thuis. Gaat het met je zoon al weer beter?

  je kaart is prachtig hoor.
  groetjes jane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk kaartje hoor

  Bedankt voor je deelname bij IAMC

  Liefs,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart heb je gemaakt, dank je wel voor je deelname aan IAMC. Groetjes Ineke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary