dinsdag 13 mei 2014

Hallo weer blogvolgers,

na een tijdje druk geweest te zijn met het een en ander ben ik weer terug van weggeweest!

Deze keer is onze wedstrijd op het Duymelot blog om een clean en simpel kaart te maken en dat is voor velen van ons echt wel een uitdaging omdat we nu eenmaal verwend zijn met allerlei mallen en frutsels.
Dus ja, wat doen we dan?
Ik heb de nieuwe Tilda hiervoor gebruikt en zij komt uit de laatste nieuwe serie van Magnolia met de naam: Animals of the year collection 2014 en wat is die collectie weer leuk hè?De kaart is 14 x 14 cm en is gemaakt met linnen structuur cardstock.
Tilda is ingekleurd met copics en ik heb haar uitgeknipt met een heel smal randje langs haar heen.
Ik heb met een pons 3 rondjes aan de zijkant van de kaart uit-geponst, aan de voorkant van de kaart dus.
Vervolgens heb ik met 3 verschillende inktkleuren de stempels gezet op de rondjes die ik nu had van het ponsen en deze aan de binnenkant van de kaart gezet daar waar de opening van de kaart is.
Dan pak je het cardstock waar je de rondjes heb uit-geponst en ga je daaroverheen met de scallop pons (die groter moet zijn) en pons dat weer uit. Als je dat goed gedaan hebt krijg je een smal scallop randje wat je weer aan de voorkant over de opening plakt. (Eerst even de scallop randjes de inktkleur geven van de achterliggende stempel).Vervolgens heb ik de openingen die ik geponst heb gebruikt als mal om met pan pastel deze op de kaart te sponsen.
Tilda erop, strik eromheen en je bent klaar!


Dit was voor mij echt clean en simpel en ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hebben om er wat mee te kunnen doen,

creatief liefs, tot de volgende keer en een fijn weekend,

groetjes,

Mary

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary