zaterdag 27 april 2013

Beentjes in de lucht met Moulin Rouge Tilda


Hallo weer blogvolgers/lezers,

Hier ben ik weer, mijn dag voor een creatie voor het Duymelot DT blog en weten jullie eigenlijk dat je op ons blog elke dag nieuwe inspiratie kunt zien van alle dames van het DT? 
Deze keer geen gewone kaart maar dit:En als je dit openmaakt wordt het een:...................waaier.Wat was dit leuk om te maken, tijdrovend, maar erg leuk!

Ik heb hiervoor Moulin Rouge Tilda in gekleurd, haar uitgeknipt en op foam op het eerste deel van de waaier gezet.
Helaas is Tilda niet meer in de webshop, maar dit kan natuurlijk ook met een van de andere leuke Magnolia stempels uit de nieuwe serie.
Ik heb  hiervoor bruin en wit linnen structuur cardstock gebruikt.
Tevens de waaier mal gebruikt van Marianne Design welke niet meer in de shop staat maar Astrid vast nog wel kan bestellen, net als de tassel onderaan de waaier, deze is namelijk ook van MD.
De witte delen heb ik in de mal met een sponsje ge-inkt met Ranger distress inkt.
De losse delen van de waaier heb ik bij elkaar gemaakt met een mooie brad.

Gebruikte copic markers: Huid: E51 - 50 - 21 - 02 - 00 Al het bruin: E46 - 44 - 43 - 41 -  40 en haar haren: YR27 - 24 - 31 -Y21

Tilda heb ik uiteraard ingekleurd met mijn copic markers en de witte randjes van haar mouwen heb ik ge-embosd met embossingpoeder en de heattool.
Achter Tilda wat witte veertjes en aan de achterkant van de waaier heb ik op elk deel van de waaier kant aan elkaar geplakt en wat laten overlappen zodat de waaier ook echt open en dicht kan zonder uit elkaar te vallen en "gebruikt" kan worden.

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en dat ik wat inspiratie gegeven heb en verder wens ik jullie een heel fijn en misschien zonnig weekend toe,

Creatief liefs,

Mary


3 opmerkingen:

 1. OO Dit is leuk zeg! Wat een mooie creatie en wat een werk hihi maar wel de moeite waard geweest want het is schitterend!
  fijn weekend, liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend leuk zeg!
  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig... mooi kaartje!
  liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary