zaterdag 6 oktober 2012

Jingle Jangle Tilda

Aloha blogvolgers,
nou was ik van de week behoorlijk ziek, maar ik ben de laatste tijd niet zo produktief geweest als afgelopen week, snappen jullie dat nou? Ik niet hoor!
Ik heb 3 nieuwe kaarten gemaakt en die van vorige week lag er natuurlijk ook nog want daar is dat lief meiske van Saturated Canary voor in de plaats gekomen, misschien weten jullie het nog en anders kun je dat altijd nog teruglezen in mijn vorige post.
Gisteren hebben we ook nog een copic workshop gedaan in de winkel en ook die was weer erg geslaagd, de dames waren tevreden en blij toen zij weer huiswaarts gingen.
Ook zijn gisteren de nieuwe Magnolia stempels en papier binnen gekomen dus misschien begrijpen jullie dat Astrid en Jose het ook erg druk hadden met alle bestellingen, al met al een hele bedrijvigheid zo.
Deze week heb ik dus een kaartje met 1 van de nieuwe Magnolia en die collectie heet a Christmas Story Collection en hij is zooooooooooooooooooo leuk.
Jingle Jangle Tilda in mooi rood.
Ik heb een kaart gemaakt met Jingle Jangle Tilda en ik zag deze al niet meer in de webshop staan, maar er zijn er zoveel, ga toch maar eens kijken en wat er niet meer is wordt weer bijbesteld.
Nou, is het geen schatje?
Ik heb haar uiteraard gekleurd met mijn copics en weer met de E serie: Al het rood E08 - 07 - 95, haar broekje, E45 - 44 - 43 - 41, haar haren zijn in de YR tinten gedaan YR 27 - 24 - 14 en de huidtinten heb ik eens heel anders gedaan, namelijk E51 - 50 - 21 - 002 - 000 en dit is het resultaat, ik vind het gezichtje wat sprekender worden, maar dat is mijn mening en je kan het wel helemaal niet mooi vinden.
Verder heb ik color core cardstock en het kerstpapier van Inkido, oh wat is dat een leuke serie om mee te werken.
Het balletjesband wat ik gebruikt heb vind je hier en van dit balletjesband heb ik ook de sneeuwballen hoopjes gemaakt ;-)
De metalen hoekjes kun je ook vinden in de webwinkel en die zijn zo leuk en heel betaalbaar.
Ik heb alle randen van de kaart gedistressed, dat wil zeggen, ik heb ze ruw gemaakt waardoor het een wat oud uiterlijk krijgt. Er zijn hier tools voor maar je kunt het ook prima met een aardappelschilmesje of een schaartje doen.
Daarna heb ik alle randjes en deeltje waarvan ik dacht dat het leuk was met witte acryl verf bewerkt, Astrid heeft dit ook in de winkel, maar het staat niet in de webwinkel, dus vraag er even naar als je dit zou willen kopen.
Je hebt erg veel voor niet teveel geld en het werkt echt net zo goed als gesso of iets dergelijks wat een stuk duurder is.
Ik heb Tilda uitgestanst met een nestabillitie en als ik het goed heb heet deze large oval.
Het witte lint komt ook uit de winkel, maar ik weet niet meer hoe het heet en van wie het is, maar het zit met meerdere op 1 kaartje en je hebt de rood en de groen tinten ervan.Daar waar de belletjes te zijn zijn op de kaart zit weer een verstopte tag, dat blijf ik leuk vinden en

ook deze is met de verf bewerkt en de stempeltjes van Nicole Verkooijen heb ik met versamark geinkt en met witte embossingpoeder en embossing tool afgewerkt.

Nou dames volgens mij was het dit weer, dus ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven en tot volgende week en oh ja, vergeet de wedstrijd niet want die loopt tot 1 november en je kunt een leuke prijs ermee winnen, dus doe je best.
Nu ga ik lekker naar bedje want ik heb vannacht gewerkt en wilde toch mijn kaart nog plaatsen en van tekst voorzien, ik was gistermorgen om 8 uur mijn bedje al uit, het was dus een lange dag.

Challenges:
Bunny Zoe Crafts Challenge                                    Distressing
Ge-We Hobby Challenges                                        Maak een kerstkaart
Just Magnolia                                                           Anything Goes with fabric
Deep Ocean Challenges                                           More then two colors
            

Fijn weekend en creatief liefs,

Mary

5 opmerkingen:

 1. super mooi kaartje met prachtige details

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig mooi kaartje Mary.
  Echt schitterend.
  Beterschap gewenst verder.
  Maak er een fijn weekend van.

  GR Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Too cute! Love this adorable project, thanks for sharing it with us at Deep Ocean this forthnight :)

  Hugs, Franz.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. in 1 woord SCHITTEREND!!!
  bedankt voor het meedoen aan de challenge bij
  Ge-We! we zien je graag de volgende keer weer terug :)
  een fijn weekend!
  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaart is schitterend Mary, mijn complimenten hoor.
  Leuk dat je meedoet met de challenge bij ge-we.

  Gr.Thea
  DT Challengeblog ge-we

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary