zondag 27 mei 2012

Darcys Diaries met a day to remember

Hallo weer Copic fans,

vandaag mijn laatste bijdrage op het Copic Benelux Blog en dan maak ik plaats voor weer een andere dame (of heer) die mag laten zien wat je met copics allemaal kunt creƫren.
Als ik zo langs verschillende blogs heen kijk dan zijn dat er genoeg, wat een mooi gekleurde afbeeldingen kom je toch tegen.
Ik typ dit wel met een beetje triest gevoel want ik deed dit heel graag, ook al was ik soms wat laat, maar zeker nu ik het weer rustiger heb, heerlijk om te doen.
Ook een bedankje naar Diny en Lydia, ook al waren we het niet altijd eens met elkaar, bedankt dat jullie mij deze kans gegeven hebben.

Maar goed, nu de kaart, het is weer een digi van Darcy's Diaries welke ik uitgestanst heb met een Go Kreate mal.
Ik heb het afdrukje ingekleurd met de volgende copics:
Huidkleur: E51 - 50 - 21 en het blosje E93
Staart: RV 95 - 93 - 91
Haren: E47 - 44 - 42
Het blauw van de bubbels: B93 - 91
Verder heb ik het oudroze cardstock ook met mijn copics bewerkt (de kleuren van de staart) om zo een passend geheel te krijgen bij haar staart. 
Na 4 laagjes papier een plise lint langs het geheel geplakt en dit vervolgens op de kaart.

Verder heb ik de grotere bloemen gemaakt met wit vilt en daar de kopjes van meeldraden mee verwerkt zodat ze er mooi uit steken en die tussen het bloemenlint ingemaakt.
Ook heb ik verschillende dew drops op een laagje distress stickels van Ranger geplakt wat een heel fijn effect geeft, maar wat je helaas op de foto niet ziet.
Dan nog wat Jane Creative witte metalen corners en wat charms om het geheel af te maken.
Ik hoop dat jullie ook van deze laatste kaart nog wat creatieve inspiratie kunnen krijgen en misschien zie ik jullie wel als volger op mijn eigen blog?

Allemaal heel erg bedankt,
met creatief liefs,

Mary

3 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary