zondag 2 mei 2010




Iedereen heel erg bedankt voor alle leuke en lieve reacties op mijn blog, ik wist niet dat er zoveel mensen dan ook komen kijken, maar ik vind het geweldig, heel, heel erg bedankt!

Zo, nu heb ik 4 dagen vrij en kan ik me weer heerlijk uitleven met het huishouden, nou ja ..... heerlijk ...........maar zodra dat aan kant is begint het echte leven pas, hahaha, het creatieve leven.
Nee hoor, zo erg is het niet, maar ik vind het heerlijk om telkens weer met een stempel te beginnen en met een mooie kaart te eindigen.
Rambo de kat heeft mijn toetsenbord vandaag vrij gegeven dus ik mag het toetsenbord gebruiken voor mijn blog, toch wel fijn toch he? Ik heb vandaag toch nog maar een kaartje gemaakt voor de challenge van Karens Doodle's met een digistamp van haar.
Deze prinses is gekleurd met copics en heeft een ketting en oorbellen van strass welke ook weer terugkomen op haar onderrok. Het kroontje heb ik geprobeerd met glitters te bewerken, maar deze stempel is zo'n fijne stempel, je hebt voor dit soort kleine details zowat een vergrootglas nodig.
Het strikje, parels en de bloemen heb ik met de copics ook in kleur van de kaart gemaakt. Het achtergrondje heb ik met de cuttlebug uitgestanst, geembosd en bewerkt met distress inkt.
De donkerste bloem heb ik ook weer zelf gemaakt en de andere 2 voorzien van een mini knoopje.

Nou veel meer valt er geloof ik niet te vertellen over deze kaart.
Wil je ook meedoen met de challenges van Karens Doodles ga dan naar:
http://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/2010/04/uitdaging-8.html
Ik ben klaar voor de volgende kaart en ga eens kijken wat ik nu weer kan gaan maken, tot de volgende kaart dus
.


6 opmerkingen:

  1. Je heb de smaak van het bloggen te pakken ;)
    Hele mooie kaart weer en de tiara schittert je tegemoet
    Maak nog even een Link in je blog berichtje naar de uitdagings blog van ons , anders mis je mischien je kans om te winnen!

    Leuk dat je meedoet met Karen's Doodles NL

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, dat ziet er weer geweldig uit! Leuk dat je weer meedoet met Karens Doodles. Vergeet niet om nog even een linkje te maken naar ons uitdagingenblog voor één van de fantastische prijzen.

    gr. Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig kaartje zo in dat zachte oranje. Prachtig ook al die strass steentjes op haar jurk, een hele klus!

    Nog een klein puntje, zou je de volgende keer een link willen plaatsen naar je berichtje en niet naar je blog? :) Op ons uitdagingenblog staat in de rechter zijbalk een link naar hoe je dat moet doen.

    Liefs Karen's Doodles NL!

    Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw heel mooi hoor
    succes bij karen doodles nl
    gr anja

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary