zaterdag 16 maart 2013

Tilda met Mr. Onno Rooster


Hallo weer lezers,

Dit is dan mijn bijdrage als DT voor het Duymelot Blog
Deze keer weer met een magnolia en wel Tilda with Mr. Rooster en waarom staat er dan bovenin Mr. Onno Rooster, nou dat zal ik. je vertellen, een vriend van ons zijn achternaam heeft iets met deze rooster te maken en zijn voornaam is Onno!
Dan nu de kaart.......
Gebruikte copic marker kleuren: Huid: E51 - 50 - 21 - 02 - 00 Haren: E47 - 44 - 42 - 40 Jurkje: BG96 - 93  en 90 en omdat het kleurverschil van de ene naar de andere marker te groot is heb ik de punt op punt techniek gebruikt om het toch in elkaar over te kunnen laten lopen. Het geel van haar strik, laarsjes en haan,:Y28 - 26 - 23 - 21 - 0000. 
Ik heb Tilda uiteraard gekleurd met mijn copics en de haan heb ik meerkleurig gekleurd, ik heb de kleuren dus door elkaar heen gebruikt om dit effect te krijgen en ik vond het zelf wel grappig eigenlijk.
Oke, wat heb ik verder gedaan dan? Ik heb Tilda uitgeknipt en deze keer weer zonder wit randje en ik hoorde eens iemand zeggen, ja als je Tilda zonder randje uitknipt krijg je van die rare witte stukjes langs je afbeelding en ja dat klopt, maar als je dan met dezelfde kleuren copic marker langs de afbeelding gaat dan heb je daar ook geen last van en dat is wat ik doe.
Daarna heb ik haar op het mooie lieve Pion design papier gezet wat hier naar mijn idee precies bij past en ik had 1  30 x 30 cm vel en heb dan ook de binnenkant hier ook mee gedaan.
Verder heb ik het leuke May Art lint met stiksel gebruikt en heb het stiksel een stukje los gemaakt en aangetrokken waardoor het lintje gaat rimpelen. 
De papieren hoekcorner is van Cheery Lynn en daar bovenop heb ik een kanten strikje met knoop gemaakt en weten jullie eigenlijk dat Astrid ook hele mooie knopen verkoopt, ga maar eens in de winkel kijken, echt leuk.
De metalen hoek corners kun je hier vinden, want ook deze corner gebruik ik toch regelmatig ik vind ze zo leuk staan op een kaart.
De bloemen heb ik weer zelf gemaakt, gescheurd en opgerold  en een parel erin.
De tags (aan de rechterkant van de kaart, onder Tilda gestopt) heb ik met ronde hoekjes gemaakt en met een witte gelpen van stiksles voorzien.
linker binnenkant

Binnenin de kaart heb ik de leuke stansjes van MD gebruikt en heb dat wat nonchalant opgeplakt.Ook daar weer tags  met kant en linnen rope eraan.

De wolkjes heb ik geponst met een squeeze pons van fiskars en op de wolkjes heb ik glossy accents gedaan, laten drogen en toen heb ik het gekraakt waardoor er barstjes ontstonden die ik vervolgens geinkt heb met Ranger distress inkt, die ik overigens voor alles op en aan mijn kaart gebruikt heb.


Nou dit was het weer voor deze week en ik wens jullie allemaal een heel fijn en gezond weekend toe en ik hoop dat jullie heel even de tijd hebben om een berichtje voor me achter te laten.........

creatief liefs,

Mary

5 opmerkingen:

  1. Woaw, wat een prachtig kaartje is dat geworden :)

    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje Mary!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je kaart helemaal super en het heeft weer voor de nodige inspiratie gezorgd ;-) Dankjewel!!!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig mooi kaartje Mary.
    Echt schitterend.
    Heb verder een fijne zondag.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter wilt laten, dank je wel!
Liefs,
Mary